Förberedande – online

Förberedande utbildning 

Utbildningen är onlinebaserad består av både teoretiska och praktiska inslag utorrent kostenlos herunterladen deutsch. Den kan startas upp när du önskar och du har ett år på dig att slutföra din utbildning, du studerar i egen takt. Utbildningen drivs av Finska Terapihundskolan och du bokar den genom att anmäla dig i formuläret och betala in kursavgiften på kontonumret som anges där program gimp for free. Du kan börja din onlinekurs så fort kursavgiften är registrerad.

Kursplanen för utbildningen är fastställd av Terapihundskolan och utgår från de kriterier och förutsättningar som ett hundteam behöver för att genomföra lämplighetstest och påbörja ordinarie utbildningar Download itunes title again.

För att kunna genomföra kursen måste hundföraren ha tillgång till dator, internet, ett youtube konto samt en videokamera/smartphone att filma med hörbücher für handy kostenlosen. Du behöver också köpa en klicker, eftersom den kommer att användas vid inlärningen av en del moment under kursens gång.

Då du lämnar in dina uppgifter får du feedback av en av FTHS instruktörer.Uppgifterna i kursen är kopplade till två böcker, Lexikon i hundspråk – Anders Hallgren och Sociala Tjänstehundar/Omsorg utan ord – Helena Eriksson och Sara Karlberg music for free on your mobile phone. Dessa två böcker ingår även i våra andra utbildningar vilket underlättar för dig om du vill fortsätta utbilda dig hos oss.

Utbildningens omfattning

Utbildningen utgörs av distansstudier gta 5 ifruit app herunterladen.

Utbildningen omfattar 11 moduler och två stycken informationsblock vilket uppskattas till ca 20 timmar teoretisk bas. Inom ramen för kursen är också praktisk träning inlagd där insatsen kan variera beroende på dina förkunskaper i hundträning word nederlands for free.

Utbildningen syftar till att ge hund och förare gemensamma verktyg till en fungerande vardag, samt förbereda de som så önskar inför ett framtida lämplighetstest och utbildning till Social Tjänstehundsteam.

Utbildningens innehåll

  • Hundens språk och signaler
  • Hundens utvecklingsstadier
  • Belöning och belöningstekniker
  • Klickerkunskap
  • Kontakt och följsamhet
  • Socialiseringsträning
  • Miljöträning
  • Passivitetsträning
  • Information arbete som Socialt Tjänstehundsteam
  • Löpande feedback från våra instruktörer

Anmälan förberedande

Online
1 år att slutföra
Inga förkunskapskrav

Online

Förkunskapskrav
Inga för hunden schriftart in word herunterladen.
Du behöver tillgång till en dator samt videokamera/mobiltelefon som du kan filma med.

Pris: 195€ (inkl Download dvdfab for free chip. moms 24%)