Hundassisterad pedagogik (AAE)

Fortsättning

Kursstarter i datumordning

Hundassisterad pedagogik (AAE)

Hundassisterad pedagogik används i skola eller annan typ av pedagogisk verksamhet av exempelvis pedagog, specialpedagog eller annan personal som ska arbeta med hunden som pedagogisk resurs playlist. Inom hundassisterad pedagogik arbetar man målinriktat enligt läroplanen, samt i viss utsträckning med barns sociala, motoriska och kognitiva funktioner herunterladen. Deltagarens utveckling dokumenteras och utvärderas alltid.

Godkänd examen i hundassisterad aktivitet (AAA)
Utbildning i olika typer av pedagogisk verksamhet tillsammans med barn, ungdomar och/eller vuxna download smart tv samsung apps.
Du behöver tillgång till en dator, kunskap i orbehandlingsprogram samt internetuppkoppling.

Ladda ner kursinformation
Klicka på iconen eller här

Kursavgift 1690 € + moms
Priset inkluderar hyra av utbildningstäcke och L-test med barn android dropbox bilder herunterladen.

Sertifieringsavgift 315 € + moms

För skräddarsydd examen – be om offert

AAA+ Hundassisterad aktivitet med barn – Vörå

Denna utbildning möjliggör för hundteam att arbeta med barn under 13 år på aktivitetsnivå, d.v.s herunterladen. ej dokumenterat arbete. Man kan även välja att utbilda sig och sin hund till Läshundsteam.

L-test + intro: maj 2021 (1 dag)

Kursdatum: maj 2021 (2 dagar)

Certifiering: höst 2021

Pris: € + moms

Vörå

AAE Hundassisterad pedagogik – Vörå

Vi ber intresserade kontakta oss för info om nästa utbildningsstart bandicam for free!

L-test + intro:

Kursdatum, 3 kurshelger: