Johanna Rosedal

Lärare/VD/Ägare

Ägare till Finska Terapihundskolan Kb och instruktör på utbildningarna i Finland.

Arbetar tillsammans med tollaren Tellus inom skolan med barn med specialbehov, men teamet har även en del uppdrag inom vård och omsorg.

Johanna har även ett stort specialintresse för förebyggande friskvård för hund och driver utbildningsföretaget Nordic School of Dog Education, som främst är verksamt i Sverige, där hon är bosatt. Har tidigare även drivit hundsim och rehab i Vasa, Österbotten.

Utbildningar

Pedagogie Magister

Terapi- och skolhundsförare
Fysioterapeut för hund
Hundmassör
Friskvårdskonsult för hund
Allmänlydnadsinstruktör och rallylydnadsinstruktör

Renja o. C&K

Renja Hakala

Lärare/Instruktör

Renja jobbar tillsammans med havanaistiken Cindy. För tillfället fungerar hundteamet som stöd för barn med specialbehov, men gör även besök till äldreboenden på sidan av annat jobb. Cindy är under utbildning till terapi- och skolhund. Renja har också en yngre havanaistik, Kira, som utbildas till besökshund.

Utbildningar

Renja är utbildad pedagogie magister med utomhuspedagogik som specialintresse. Renja har startat upp och drivit en naturskola i 10 år. Hon har jobbat som naturskollärare, klasslärare och skolgångsbiträde. Renja har även gått utbildningar som stöder arbetet bland barn och vuxna, som t.ex. NLP Practitioner.