Johanna Rosedal

Lärare/VD/Ägare

Ägare till Finska Terapihundskolan Kb och instruktör på utbildningar både i Finland och Sverige instagram bilder downloaden mac. Arbetar även deltid på Terapihundskolan huvudkontor i Kolbäck, Sverige.

Är pedagogie magister i grunden och arbetar tillsammans med tollaren Tellus på uppdrag inom skolan med barn med specialbehov, men teamet har även ibland en del uppdrag inom vård och omsorg.

Johanna har också ett stort specialintresse för förebyggande friskvård för hund och driver utbildningsföretaget Nordic Active Dog, som främst är verksamt i Sverige, där hon är bosatt herunterladen. Har tidigare även drivit hundsim och rehab i Vasa, Österbotten.

Utbildningar

instagram bilder downloaden mac
Pedagogie Magister

Terapi- och skolhundsförare
Fysioterapeut för hund
Hundmassör
Friskvårdskonsult för hund
Allmänlydnadsinstruktör och rallylydnadsinstruktör

herunterladen herunterladen wsdl datei herunterladen bedwars map

Renja Hakala

Lärare/Instruktör

Renja är instruktör på utbildningarna vid Finska Terapihundskolan och Suomen Terapiakoirakoulu herunterladen. Hon jobbar även på annat håll med sina havanaistikar Cindy och Kira. Cindy är utbildad CAA, CAT och CAP och Kira CAA samt under utbildas ännu för att kunna jobba med barn wsdl datei herunterladen. Både Cindy och Kira jobbar med sin matte i grundskolan, där de bl.a. fungerar som stöd för barn med specialbehov. Hundarna gör även besök till privatpersoner, vårdinstanser och äldreboenden.

Utbildningar

herunterladen
Renja är utbildad pedagogie magister med utomhuspedagogik som specialintresse bedwars map instagram bilder downloaden mac. Renja har startat upp och drivit en naturskola i 10 år. Hon har jobbat som naturskollärare, klasslärare och skolgångsbiträde. Renja har även gått utbildningar som stöder arbetet bland barn och vuxna, som t.ex fluidsim pneumatik download kostenlos herunterladen. NLP Practitioner. Renja vidareutbildar sig även till djurinstruktör (eläintenkouluttaja at).

wsdl datei herunterladen bedwars map