Informationsdag

Vi erbjuder en möjlighet att få veta mer om sociala tjänstehundar och allt vad det innebär Download video from youtube for free.

Är du politiker/beslutsfattare eller intresserad av att utbilda hund? Här får du information om de effekter och vinster som en social tjänstehund kan medföra herunterladen.

Anmälan är bindande!

Varmt välkommen

Inspirationsläger

Vi alla som arbetar på Terapihundskolan vet hur det känns att vara ensam hundförare ute i sin egen verksamhet der kleine prinz hörbuch kostenlos herunterladen. Vi vill värna om alla hundteam och erbjuda er möjlighet att utvecklas och nätverka. Våra endagsföreläsningar kallar vi workshops och de kurser som vi erbjuder i två eller fler dagar med övernattning kallar vi för inspirationsdagar/läger albelli downloaden mac. Dessa hålls än så länge endast i Sverige, men även team från Finska Terapihundskolan kan delta.

Hittar du inte datum för workshop på en ort nära dig så vänligen kontakta oss så skapar vi ett tillfälle just för er manager free.

Vi har skapat ett lyckat och efterfrågat koncept där vi hjälper hundteamen att utveckla sina styrkor till ett väl fungerade effektivt hundteam herunterladen.

Ett arbetande tjänstehundsteam ska arbeta med glädje som utgångspunkt. Glädjen ska finnas både hos hunden, föraren och framför allt deltagaren Freebook cut pattern strampler free. Vi hjälper genom våra träffar er att utvecklas och hitta nya sätt och vägar som ni kan följa i ert arbete.